AutoStore er en automatisert lagerløsning som bruker roboter i en døyndrevet-loop, for jevn ordreflyt. AutoStore er et modulbasert kubisk lagerrom,  som driftes med et avansert lagerstyringssystem.

AutoStore

Kontakt oss for et tilbud på automatisert lagerløsning som gir full kontroll og oversikt.

Automatisert lagerløsning AutoStore

  • en døgndrevet lagertjeneste, som gir jevn ordreflyt i et modulbasert lager

  • hurtig, fleksibelt, presist og pålitelig

  • øker den totale lagringskapasiteten

  • miljøvennlige batteridrevne roboter

  • sparer manuelt arbeid

  • reduserer feilplukk

Kundetilpassede lageroppsett

Når vi bruker AutoStore-løsningen er det enkelt for oss å imøtekomme din bedrift krav og utfordringer. Systemet lar oss designe og automatisere et eget lagringsoppsett per kunde.

Micro-Fulfillment Center (MFC) 

Et Micro-Fulfillment Center er en kubisk og modulbasert lagerløsning, basert på robot- og programvareteknologi. AutoStore har redefinert hvordan man lagrer, plukker og leverer varer. Micro-fulfillmentløsningen gir oss muligheten til å skreddersy AutoStore-løsninger for retail og nettbutikker, både for B2B og B2C.

AutoStore logistikk

AutoStore-lagringsløsninger er modubaserte, skalerbare og designet for effektiv ordreflyt. Teknologien forbedrer ytelsen til det automatiserte lageret, og robotene plukker med presisjon. Vi kombinerer lagringskunnskap og AutoStore-ekspertise for å sikre at du og din bedrift kan møte, og kanskje overgå, forventningene til dine kunder.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjerne.
Ole Bakurowitz

Ole Bakurowitz

Product Manager (Storage)