Netherlands (4)

Vi er representert på to steder i Nederland, Schiedam nær Rotterdam og i Groningen. Våre nederlandske kollegaer er svært profesjonelle og har bred logistikkerfaring. Vi tilbyr lagrings- og crossdocking-fasiliteter og fraktløsninger til sjøs, via veitransport, fly og tog fra og til resten av Europa.

Med beliggenhet både i Schiedam og Groningen tilbyr vi sømløse import og eksport tjenester til og fra Nederland i form av:

  • Veitransport
  • Sjøfrakt
  • Flyfrakt
  • Togfrakt
  • Fortolling
Netherlands Europe map

Transitttider Nederland

I Nederland har vi faste transittider til alle de nordiske landene daglig med veitransport og to ganger ukentlig med sjøfrakt. Vi har faste ruter mellom Storbritannia, Polen, Baltikum og de nordiske landene for sjøfrakt og veitransport fra Nederland.

Stykkgods

Våre lokalt ansatte henter og leverer stykkgods opp til 2500 kg innenfor det nordiske stykkgodsnettverket.

Partigods (LTL)

Direkte levering av partigods (LTL) i Norden eller via terminal for dine forsendelser med vekt over 2500 kg. Spesialfrakt er mulig, samt oppbevaring ved behov.

Full last (FTL)

Vi handterer din full last i hele Norden og sørger for at ditt gods transporteres trygt frem til bestemmelsesstedet. 

Import og eksport Asia

Med lokal tilstedeværelse og egne kontorer i India og Kina tilbyr vi logistikktjenester for import og eksport til og fra Asia. Uavhengig av rederier arrangerer vi den beste og mest lønnsome transporten av ditt gods fra Asia. Har du det travelt, tilbyr vi selvsagt flyfrakt.

Postnummerkart Nederland

Netherlands (3).png

Priser for transport fra og til Nederland

Hvor mye koster frakt til eller fra Nederland? Be om et uforpliktende pristilbud.

 
Bent Arild Hære

Bent Arild Hære

Director Sales