Veitransport i Norge og Europa er fleksibelt og passer for de fleste typer gods, vi hjelper deg med stykkgods, partigods, fulle lass, FTLFull Truck Load
Komplett bil lastet full med gods.
, LTL, trekking og riksdekkende distribusjon, direkteruter eller med omlastninger på strategisk godt plasserte terminaler.

Vi har et eget distribusjonsnettverk i Norge og er en av landets største leverandører av tjenesten InNight, samt egne faste ruter mellom Skandinavia, Finland og Benelux.

Fokuset er på hele verdikjeden - fra produsent til sluttbruker

Vi setter opp logistikk- og fraktløsning for din bedrift, Ta kontakt med oss!

 

Thomas Haaland

Thomas Haaland

Senior Sales Executive

Prisforespørsel og booking

Få et tilbud, eller book med en gang!

Sammenlign

La oss sammenligne og finne den beste løsningen for ditt gods!

Spedisjonsavdelinger i hele Europa

Våre spedisjonsavdelinger i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Nederland, Baltikum, Italia og Tyrkia, samt et stort partnernettverk i hele Europa, har god lokal kunnskap og tilstedeværelse  godt rustes til å hjelpe deg med ditt transport behov.
 

Veitransport den tradisjonelle transportmetoden?

Transportbransjen i seg selv forbindes gjerne med store lastebiler, i dag kombinerer vi gjerne flere fraktformer, veitransport, sjøfrakt, flyfrakteller togtransport - multimodal transport-  for å finne den mest gunstige gods forsendelsen for ditt behov.
En viktig faktor i godforsendelse på vei er vekt og volum beregninger for at det ikke skal påløpe tilleggskostnader, ta kontakt med oss så hjelpe vi deg med utregningene av lastemeter, pallplass og kubikk-utnyttelsen.

Lasteenheter for veitransport

Trenger du oversikt over lasteenhetene for veitransport, klikk her.
 

Transport av farlig gods

Farlig gods eller ADR er betegnelsen på alle varer som enten kan være helse- og miljøskadelige eller livstruende. Du kan lese om vår veitransport av farlig gods her.