ColliCare er en innovativ tilbyder av alle logistikktjenester innenfor sjøfrakt, veitransport, flyfrakt, togfrakt, tredjepartslogistikk, distribusjon, hjemlevering for netthandel og lagertjenester.

 

Vi har som mål å forbedre din konkurransekraft, gjennom totale løsninger innen vareflyt, fra produsent til sluttbruker. Våre kunder er importører, eksportører og industri, med behov for logistikktjenester, særlig i Skandinavia, Europa og Asia.

Våre ansatte er år fremste styrke, med tung fagkunnskap i alle ledd i logistikkjeden er vi mestere i å finne smarte løsninger for kundene.

Vi har hovedsete i Norge og egne kontorer i Sverige, Danmark, Finland, Nederland, Italia, Tyrkia, Kina og India, og et agentnettverk over store deler av verden.
 

Forretningsidé

ColliCare vil igjennom lokal tilstedeværelse utvikle og tilby nye, lønnsomme og globale verdikjedeløsninger – fra produsenter til sluttmottagere.

ColliCare vil være en nær, kreativ og internasjonal leverandør av tjenester innen sjøfrakt, spedisjon, transport og lagring. Gjennom sterk vekst skal vi være en utfordrende arbeidsplass for våre ansatte.

Fokus skal være personlig kontakt og oppfølging av våre kunder, og baserer oss derfor på proaktiv oppfølging av leveransene og behovet som er definert.


Visjon

Vår visjon er å forbedre våre kunders konkurransekraft igjennom innovative, integrerte  og grønnere logistikktjenester med høy kvalitet og fleksibilitet


Våre verdier

Humour – have fun at work
Reliability – be reliable
Respect – always show respect
Smart – be smarter than the competition

 

Vårt mantra er å være en bedre logistikkpartner igjennom behovsanalyse, produkttilpasning, kontinuerlig kvalitetssikring og oppfølging av kunde

Det er vår omtanke for kunden, kompetanse og engasjement som gjør oss til en servicebedrift litt utenom det vanlige

ColliCare's fremste styrke er våre ansatte! Vi er stolte av våre medarbeidere som har lang erfaring og høy fagkunnskap

Kundeservicemed spisskompetanse på kundeoppfølging  ønsker vi å skille oss ut med personlig service på et høyt nivå

 

Knut Sollund

Knut Sollund

CEO – Chief Executive Officer

Velg prioritet

Grønnere frakt

Reduser miljøavtrykket

Ekspressfrakt

Den raskeste løsningen

Standardfrakt

Fleksible avganger

Sammenlign

La oss sammenligne og finne den beste løsningen for ditt gods!