Veitransport og charterløsninger for spesielle oppdrag, med en moderne flåte inkludert spesialkjøretøy for krevende transportbehov. En detaljert forhåndsplanlegging i bunn sikrer gode leveranser.

Vi tilbyr en store flåte av spesialkjøretøy som Jumbo semitrailere og Svanehals semitrailere, i tillegg til et stort antall kjøretøy med utstyr spesielt egnet for transport av tunge lastebiler som overskrider normale vektbegrensningsregler. I vår utstyrspakke inngår også spesialutstyr for lastebiler, samt små og store mobilkraner for lasting- og lossing av tung last.

"Sikkerhet først" er en ledesnor for oss og bransjen generelt, enten det gjelder olje & gass, energi eller infrastrukturprosjekter. Utfordre oss gjerne med å finne de gunstige løsningene når det gjelder planlegging, transportteknikk, risikovurdering, driftsmetode og dokumentasjon.

Du får one-stop-shop-løsninger som omfatter; inspeksjon på stedet, forhåndsplanlegging, transport, personell, samt en erfaren supercargo/projektledere på stedet.

 

Kjetil Nerland

Kjetil Nerland

Commercial & Operational Manager Projects & Special