Handelen med Østen kan være krevende, om du importerer, trenger terminaltjenester, skal sende med sjøfrakt FCLFull Container Load
Full container last
, LCLLess than Container Load
Samlastningscontainer, mindre enn full container last / stykk gods på sjø
, flyfrakt eller togfrakt. Logistikkoppsett mot Østen har utfordringer med store avstander, tidssoner, kulturforskjeller og forståelse av språk og terminologier.

 

Østen er vårt satsingsområde og ColliCare er godt etablert med egne medarbeidere og kontorer i India og Kina, samt agenter i Pakistan, Malaysia, Taiwan, Bangladesh, Kambodsja, Indonesia, Singapore, Thailand og Vietnam. 

Vi kan logistikk og frakt i Østen

  • Sjøfrakt:vi tilbyr frakt via deep sea med høy grad av personlig service og gode oppfølgingssystemer.

  • Flyfrakt: dersom det det haster å få varene hjem fra Østen sendes de luftveien for rask levering.

  • Lager og logistikk: Vi tilbyr cross docking, merking, skanning, plukk og pakk, samlasting i tillegg til kort- langtidslagring i Østen.

Vi har egne medarbeidere i Østen med spisskompetanse innen logistikk. De kjenner markedene og snakker det lokale språket, noe som gir store fordeler for våre kunder i de Asiatiske markedene.

Manish-2.jpg
Manish Karkun

 

Manish Karkun:
Managing Director ColliCare India
 

ColliCare har i løpet av våre mange år i India utviklet flere "spesialtjenester" for våre kunder i India, bl.a. kvalitetskontroll av produkter på fabrikken.

Manish er vår leder i India, hans lokale kunnskap er uvurderlig når du skal produsere og importere fra «utrolige India».

 

IMG_9230.jpg
Eddie Wang

 

Eddie Wang:
Managing Director ColliCare China

ColliCare er lokalisert på tre ulike knutepunkt for distribusjon i Kina, og har gjennom mange år opparbeidet svært god kompetanse på det Kinesiske markedet.

Eddie, vår leder i Kina, fremhever cross docking, samlasting og ferdigmerking av varer helt frem til norske butikkhyller, som veldig populære tjenester.