Sweden (5) Finland Flag Denmark

Vi har lang erfaring med transport i de nordiske landene, og vi liker å kalle oss spesialister på Skandinavia og Norden. Våre biler kjører på biodiesel og biogass, som gir transport med lavt Co2 utslipp.

Med egne avdelinger og lokalt ansatte i Finland, Sverige, Danmark og Norge dekker vi alle dine behov for transport og logistikk innenfor og mellom disse landene.

I Norden tilbyr vi:

  • Daglige avganger mellom landene
  • Distribusjonsnettverk i Norden
  • Miljøvennlig transport som går på biogass eller biodiesel
  • Online sporing av alle forsendelser
  • Fortollingstjenester
  • Profesjonell og personlig kundeservice
  • Fleksible løsninger
Map transport and freight in the Nordic countries

Henting neste dag

Vi henter varene dine dagen etter du booker transporten. Med faste transittider mellom alle de nordiske landene, vet vi når varene dine blir levert. Våre lokale avdelinger dekker alle de viktigste transport og logistikkbehov i de Norden. 

Kjøretøy på veiene i Norden

Vi har utstyret som passer ditt behov. Vi har Tautliners/Maxi tilhengere, Walking Floor tilhengere og Links på veiene. Våre biler kjører med biogass eller HVO (Hydrogenated Vegetable Oil).

Vi tilbyr høyfrekvent transport og personlig service mellom Finland, Sverige, Danmark og Norge. Transport med høy leveringspresisjon, daglige avganger, fortollingstjenester og trygg levering til mottakeren er essensielt for kundens opplevelse av din bedrift.

Stykkgods

Sendinger inntil 2500 kg. Sendinger hentes til lokal terminal og samlastes før transport til destinasjonsland hvor det leveres av distribusjonsbiler med lokale sjåfører. 

Partigods (LTL)

Sendinger med vekt over 2500 kg. Hentes og leveres direkte eller via terminal for lokal utkjøring. Mellomlagring er mulig.

Full bil (FTL)

Vi arrangerer transport av fulle biler innenfor Skandinavia og Norden. Vi kan også sikre at ditt gods blir levert direkte til din kunde.
 
Kontakt oss for å finne ut hvordan vi kan hjelpe din bedrift med fleksible fraktløsninger i Norden.

 
Per Rune Holmøy

Per Rune Holmøy

Key Account Manager