Flag Sweden

Vi er representert ved flere lokasjoner i Sverige, med svært profesjonelle og erfarne logistikkmedarbeidere. ColliCare i Sverige har omfattende distribusjonskanaler med kontorer og lageravdelinger i Östersund, Gøteborg og Skara, samt egen tollavdeling.

Med lokasjoner i Östersund, Gøteborg og Skara tilbyr vi sømløse import og eksport tjenester til og fra Sverige i form av:

  • Veifrakt
  • Togfrakt
  • Sjøfrakt
  • Flyfrakt
  • Multimodal
  • Fortolling
Sweden_map.png

 

Transitttider Sverige

I Sverige har vi faste transporttider til og fra alle de nordiske landene daglig med veitransport. Vi har faste ruter mellom de viktigste områdene i  alle de skandinaviske landene. I tillegg har vi spesialisert oss på transport fra og til Italia med en direkte jernbanerute mellom Cremona i Italia og Fallköping i Sverige.

Stykkgods

Våre lokalt ansatte henter og leverer stykkgods opp til 2500 kg innenfor det nordiske stykkgodsnettverket.

Partigods (LTL)

Direkte levering av partigods (LTL) i Norden eller via terminal for dine forsendelser med vekt over 2500 kg. Spesialfrakt er mulig, samt oppbevaring ved behov.

Full last (FTL)

Vi handterer din full last i hele Norden og sørger for at ditt gods transporteres trygt frem til bestemmelsesstedet. 

Import og eksport Asia

Med lokal tilstedeværelse og egne kontorer i India og Kina tilbyr vi logistikktjenester for import og eksport til og fra Asia. Uavhengig av rederier arrangerer vi den beste og mest lønnsome transporten av ditt gods fra Asia. Har du det travelt og tiden er knapp, tilbyr vi flyfrakt.

Postnummerkart Sverige
 

Sweden (4).png

Priser for transport fra og til Sverige

Hvor mye koster frakt til Sverige? Be om et uforpliktende pristilbud.

 
Per Rune Holmøy

Per Rune Holmøy

Key Account Manager