Våre lager er lokalisert sentralt på Østlandet, like sør for Oslo. Vi leverer lagertjenester av høy kvalitet, med god funksjonalitet og kontroll. Vårt mål er å effektiviserer vareflyten og øke lønnsomheten for din bedrift.

Lagerløsning

Vi tilby langsiktige, kortsiktige eller spesialtilpassede lagerløsninger for din bedrift og ditt behov.

Vi har store lagerfasiliteter i Moss og Vestby med god kapasitet. På våre lager tilbyr vi ulike typer hyller, reoler og gulvplass. Vi har også AutoStore og vareheiser for mindre varer. Har du behov for lager, lagerplass eller lagerløsninger i andre områder finner vi en løsning sammen. 

Tredjepartslogistikk (3PL) og lagerhotell

3PL passer godt dersom du har varierende lagringsbehov, eller er på utkikk etter varehotell. Varehotell har lagerkostnader som varierer med ditt behov eller sesong. Du får et profesjonelt team som tilbyr betjening av ordre og plukk og pakk-tjenester.

Terminal

På Kløfta utenfor Oslo, ligger vår største døgndrevne distribusjonsterminal. I tillegg har vi terminaler i Porsgrunn, Bergen, Stavanger, Trondheim, på Rudshøgda og i Bergen. Her tilbyr vi kortsiktig lagring av varer, når du skulle ha behov for det.
 

Kontakt oss

Ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjerne.
Ole Bakurowitz

Ole Bakurowitz

Product Manager (Storage)