Vi har lagerfasiliteter med god kapasitet. På våre lager tilbyr vi ulike typer hyller, reoler og gulvplass både innendørs og utendørs. Vi har også AutoStore og vareheiser for mindre varer. Med sentral lokasjon på Østlandet blir distribusjonen effektiv og sømløs.

 

Tredjepartslogistikk (3PL) og lagerhotell

3PL passer godt dersom du har varierende lagringsbehov, eller er på utkikk etter varehotell. Varehotell har lagerkostnader som varierer med ditt behov eller sesong. Du får et profesjonelt team som tilbyr betjening av ordre og plukk og pakk-tjenester.

 

AutoStore

AutoStore er vår automatiserte lagerløsning som bruker roboter i en døyndrevet-loop, for å gi deg en jevn ordreflyt. Det er et modulbasert kubisk lagerrom, som driftes med et avansert og effektivt lagerstyringssystem.

 

Vareheis

Har du små varer eller varer med lite volum er vareheis en svært kostnadseffektiv og pålitelig lagerløsning. Dette er en datadrevet lagringsmaskin, som med presisjon, enkelt henter frem den valgte varen.

 

Lagerstyring med WMS

Vårt lagersystem, WMS, er brukervennlig og oversiktlig. Her kan du enkelt legge inn ordre, kontrollere lagersaldo og ha full oversikt over din lagerstatus.

 
Medarbeider som kjører truck på vårt lager
 
Ole Bakurowitz

Ole Bakurowitz

Sales Manager Storage