Italy (5)

Vi er representert i Italia med eget kontor og profesjonelle medarbeidere med lang logistikkerfaring. I Italia tilbyr vi transport via tog, sjø, vei og luft fra og til resten av Europa. 

Med sentral beliggenhet i Modena, Parma og Cremona tilbyr vi sømløse import og eksport tjenester til og fra Italia i form av:

• Togfrakt

• Veitransport

• Sjøfrakt

• Flyfrakt

• Fortolling

Italy Europe map

 

Transittider Italia

Vi har tre ukentlige avganger med tog til Norge og Sverige, med distribusjon til alle de nordiske landene. I tillegg tilbyr vi veitransport som komplimenterer togtilbudet i Italia. 

Direktelinje med tog fra Parma med avgang hver lørdag morgen som ankommer Rolvsøy utenfor Fredrikstad i Norge mandag morgen.

To avganger med tog på direktelinje mellom Cremona i Italia og Falköping i Sverige hver uke, med både eksport og import.

Vi sikrer sømløs håndtering og fortolling av dine varer til og fra Italia.

Stykkgods

Våre lokalt ansatte henter og leverer stykkgods opp til 2500 kg innenfor det nordiske stykkgodsnettverket.

Partigods (LTL)

Direkte levering av partigods (LTL) i Norden eller via terminal for dine forsendelser med vekt over 2500 kg. Spesialfrakt er mulig, samt oppbevaring ved behov.

Full last (FTL)

Vi handterer din full last i hele Norden og sørger for at ditt gods transporteres trygt frem til bestemmelsesstedet. 

Import og eksport Asia

Med lokal tilstedeværelse og egne kontorer i India og Kina tilbyr vi logistikktjenester for import og eksport til og fra Asia. Uavhengig av rederier arrangerer vi den beste og mest lønnsome transporten av ditt gods fra Asia. Har du det travelt og tiden er knapp, tilbyr vi flyfrakt.

Postnummerkart for Italia

Italy.png

Priser for transport fra og til Italia

Hvor mye koster frakt til Italia? Be om et uforpliktende pristilbud.

 
Kathrine Sollund

Kathrine Sollund

Key Account Manager