Lastebilens argeste konkurrent går på skinner. Miljøtallenes tale kårer toget til den uslåelige vinner – togtransport lønner seg!

Ta kontakt

Vi hjelper deg med å optimalisere din forsyningskjede

Handelen og fraktvolumene øker, det tungt belastede veinettet i Europa skaper problemer og økende forurensning er et faktum. Det innføres kjøreforbud i de store byene, dyre bompengeavgifter og bøter for overtredelse. Bare i Norge står transportsektoren for en tredjedel av klimagassutslippene.

Tross stigende miljøfokus ønsker ikke konsumentene å hverken vente lengre på varen eller betale mer for frakten.

Det er på tide å se på nye fraktformer som imøtekommer dagens og morgensdagens krav. ColliCares togløsningskonsept ivaretar både krav til transport med god økonomi, effektiv logistikk og lavere utslipp!

– Toget går direkte fra Italia til Norge, og det skal ha raskest transittid på markedet. For våre kunder vil dette bety rask, prisgunstig og forutsigbar frakt av deres gods, sier Terje Eiterjord, Business Development Officer Rail i ColliCare.

– Vi har mye gods som kan fraktes med tog, og for oss er pris, tid og fleksibilitet viktig. Og alt dette får vi ved å velge ColliCare-toget. Vi ønsker også å sette en standard i bransjen når det gjelder miljøfokus, og det er vel ikke mange andre mer miljøvennlige måter å frakte gods over en så lang strekning, enn med tog, sier Andreas Klamroth, ansvarlig for Purchasing og Supply i Haugen-Gruppen.

ColliCare-toget fra Italia

  • 20 vogner

  • 66 pallplasser i hver vogn = totalt 1320 pallplasser

  • kan laste 63 tonn per vogn = totalt vekt for last 1260 tonn

  • ukentlig avgang fra Parma lørdag morgen

  • ankomst Rolvsøy, Fredrikstad mandag morgen klokken 06:00


En godt oppsatt togløsning hos ColliCare er både rask, rimelig og miljøvennlig

 

Kontakt oss for en tog-prat!

 

Terje Eiterjord

Terje Eiterjord

Business Support