Tilbake cel-025

ColliCare satser på elektrisk distribusjon

Miljøvennlig distribusjon, særlig i bysentrum, er viktig for ColliCare Logistics, og de har nå elektriske distribusjonsbiler i Oslo, Viken (Romerike/Follo/Østfold), Trondheim og Kristiansand.

«Erfaringen så langt er at det fungerer bra med tilpassede ruter og ladestopp, og det er selvfølgelig et veldig viktig skritt i retning mot mer miljøvennlig distribusjon. Det er visse begrensinger med tanke på å la elbilene gå lengre ruter og flere skift, men det fungerer likevel bra i tilpasset distribusjon», sier Tom Erik Hauger, Country Manager Domestic Norway.

Nå ser ColliCare frem til den videre utviklingen av elektriske varebiler, lastebiler og trekkvogner, spesielt interessant blir det når lastebiler med løftelem kommer på markedet. Miljøvennlige transportmetoder blir mer og mer viktig for kjøpere av logistikk, og ColliCare vil være med på å bidra til et bedre miljø både lokalt, nasjonalt og på verdensbasis. Elektriske distribusjonsbiler er bare et av mange grep ColliCare har tatt for å sikre mer miljøvennlig transport av gods, les mer om vår miljøprofil her: https://www.collicare.com/samfunnsansvar-csr-/miljø