Tilbake Den svenske møbelgiganten Mio velger ColliCare

Den svenske møbelgiganten Mio velger ColliCare

Mio er en stor møbel- og interiørkjede, med hele 70 butikker spredt over hele Sverige. De har siden 1962 levert kvalitetsmøbler til det svenske markedet, og har som visjon å inspirere kundene til å skape et hjem de trives med og er stolte av.

Mio har alltid som mål å levere en positiv kundeopplevelse.  

 

Kriterier for en logistikkpartner

Når vi skulle velge en ny partner for Mios transport og logistikk, var muligheten for å ha full oversikt over prosessen fra ordre til levering en nøkkelfaktor

ColliCare Vendor Management system gjør de i stand til å følge hvert trinn i prosessen, for hvert eneste element. Informasjonen er tilgjengeliggjort i deres eget ordrehåndteringssystem, helt fra bestilling, bekreftelse av produksjonstid, oppfølging av leverandør og bekreftelse av transport- og leveringstid.

Dette gir ikke bare Mio-butikken den informasjonen de trenger, men det gjør det også lettere å gi kunden pålitelige leveringsdetaljer, og dermed skape en positiv kundeopplevelse.

 

Miljøvennlig

Miljøvennlige transportløsninger er viktige for både Mio og ColliCare, og oppsettet med cross docking i Litauen hvor de fleste sofaprodusentene er lokalisert gir et godt og grønt alternativ.

Med cross-docking samler vi varene fra de ulike leverandørene og sender dem videre direkte til butikken. Dette sikrer at lastebilene er fullastet og ikke trenger å ha mange stopp på vei til butikkene.

Med sjøfraktforbindelse nær terminalen i Klaipeda er det enkelt å velge en grønnere transportløsning sjøveien.

 

 

 

moore-16496_614276_Jpg_3500_3500
Klaipėda Terminal
storage
madison30-16179 1_614665_Jpg_3500_3500
Klaipėda Terminal
Innpakkede møbler på lageret som er klare til å bli levert til kunden
 
Bjørn Erik Valldal

Bjørn Erik Valldal

Business Development Manager Baltics
 

Need export from the Baltics?

Get in contact with us!