Tilbake Piadena - Cremona Italien

Ny togtransport tjeneste Italia -Sverige!

Vi er stolte av å kunngjøre at ColliCare Logistics AB lanserer toglinje for import og eksport mellom Italia og Sverige.

Våren 2023 går vårt første direktetog fra terminalen i Cremona i Italia til Skaraborg i Sverige. Vi kan dermed tilby våre kunder en rask, rimelig og pålitelig transportløsning som i tillegg er både effektiv og miljøvennlig! Mange kunder har alt tatt kontakt med oss vi har stor tro på fremtiden for godstransport med tog. 

map-for-theres_export_Import rail.png

"Toget skal kjøre direkte fra terminalen i Cremona i Italia til terminalen i Skaraborg i Sverige, og har en av de korteste transittidene på markedet på kun 2 dager fra terminal til terminal. Dette betyr rask, rimelig og pålitelig transport av gods for våre kunder. Toget vil kjøre på ukentlig basis med avgang på lørdag og med ankomst Skaraborg mandag ettermiddag, mulighet for videre distribusjon ut i Sverige fra tirsdag og utover.." says Per Zachrisson, Chief Development Officer Rail at ColliCare.

"ColliCare-toget" blir et unikt tilbud i markedet, både ColliCare Norge og ColliCare Sverige har høye ambisjoner med den nye tog-tjenesten.

“Vi velger å investere i dette nå for å kunne tilby transport mellom Italia og Sverige med best pris og kortest mulig ledetid. Togtransport er også den mest miljøvennlige og effektive måten for godstransport."

Per Zachrisson
 

"Det er strategisk viktig for oss å ha et miljøfokus, og dette toget er et skritt i riktig retning”, says Per Zachrisson, Chief Development Officer Rail at ColliCare Logistics.
“Vi har alt en togtransort-tjeneste, som ble etablert i 2017, og kjører fullastet hver uke fra terminalen i Parma, Italia til Rolvsøy i Norge”.

 

Med fokus på miljø

Økte investeringer på togtransport tjenester er i tråd med miljøagendaen til de fleste næringer i disse dager. ColliCare har store forhåpninger om at dette nye initiativet med å tilby nye alternative og mer miljøvennlige løsninger vil bli en suksess.

ColliCare Sverige satser stort på produktutvikling og dette er en viktig del av planen for å flytte gods fra vei til togtransport. ColliCare er forpliktet til å følge Parisavtalen og gjøre det som er nødvendig for å nå målet på 1,5 grader.

"ColliCare har gjennom årene vist stor fleksibilitet og tilpasningsdyktighet som passer Julas konstante utvikling av levering av gods til våre butikker. Denne nye investeringen i en jernbaneløsning mellom Italia og Sverige styrker vårt langvarige partnerskap ytterligere med fokus på mer bærekraftig transport. løsninger”. sier Lennart Karlsson CEO Jula Logistics, og Pietro Montebovi Freight Manager, Jula Logistics.

IMG_5272.jpg


Les mer om vår nye togtransport tjeneste
https://www.collicare.se/en/freight/rail-freight/italy

 

 

Per Zachrisson

Per Zachrisson

Chief Development Officer Rail
Per Bengtsson

Per Bengtsson

Sales Manager