Tilbake georg ved tunnell

Med fokus på sikkerhet & risikokostyring i forsyningskjeden

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan ivareta og sikre ditt ansvar for en trygg og bærekraftig forsyningskjede på en bedre måte? Vi har både metoden og verktøyene, og hjelper deg å få den kontrollen og oversikten du trenger.

Vi har utviklet et konsept vi kaller Supply Risk Radar, og har tatt i bruk verktøyet TIMP for å øke sikkerheten, optimalisere risikoen, samt ha bedre kontroll og effektivitet i det daglige oppfølgingsarbeidet.

"Etter at vi byttet ut excel-skjemaer, word-dokument og lokale filer med TIMP, har prosessene våre blitt langt bedre og sikrere. Gjennom konseptet og TIMP verktøyet har vi lykkes i å bytte ut manuelle, tidkrevende prosesser med en digital løsning som inneholder alt vi trenger på ett sted", forteller Georg Skivik Moltu, Managing Director hos ColliCare Projects & Logistics.

 "TIMP er utviklet av Transportkompetanse AS i Haugesund, og ColliCare Projects & Logisitics har vært en svært viktig partner og premissgiver i utviklingen av systemet sier Tom Martinsen", leder av TIMP utviklingsprosjekt i Transportkompetanse AS. 


Gode og pålitelige prosesser 

Som vareeier og oppdragsgiver er det en rekke krav og regler du må kjenne til når du skal følge opp leverandører og underleverandører. Vi ønsker å være best i klassen når det gjelder sikkerhetssansvar , og ha kontroll i forhold til informasjonsplikt, medvirkeransvar og påseplikt til en hver tid. Våre kunder skal ha en sikker forsyningskjede med en fornuftig balansert risiko. TIMP er et digitalt verktøy som hjelper oss med å gjennomføre dette på en effektiv, planlagt og systematisk måte over tid. 

"Vi var en av de første i bransjen om har tatt i bruk løsningen, og har fått verdifull brukererfaring, samt mulighet til å påvirke løsningen både interaksjons- og funksjnsmessig. Det har vært viktig for oss med en skreddersydd løsning som passer vår virksomhet. Videre gjennomfører vi uanmeldte 3 parts stikkprøvekontroller, noe som medføre bedre oversikt på etterlevelse av dokumentasjon", sier Moltu.
 

CSR og ansvarlig næringsliv

Ansvarlig næringsliv er svært viktig for oss, og vi benytter EcoVadis bærekraftvurdering som styringsverktøy for å synliggjøre at innsatsen gir ønskede resultater. For andre år på rad oppnår vi Gull-medalje, et resultat som plasserer oss i topp 5 %, av alle selskaper vurdert av EcoVadis. EcoVadis rangerer over 100 000 selskaper over hele verden.

Supply Risk Radar konsept med hjelp av TIMP verktøyet, støtter opp om målet om å opprettholde og utvikle oss til å være bransjeledende innenfor HMSK , CSR og bærekraftige løsninger.


Sikkert og trygt

Vårt digitale verktøy gjør det enkelt å sjekke status og kontrollere de ulike transportfirmaer og deres  sjåfører. Det er også enklere enn noen gang å sikre blant annet riktige lønns- og arbeidsvilkår, påseplikt og hviletid.

"TIMP gjør det også langt enklere å planlegge frem i tid og sikre at aktører som ColliCare har ting på stell, selv om noe uforutsett skulle skje. Samtidig er det et viktig ledd for å opprettholde kravene innenfor Informasjons- og påseplikt, samt ivareta vårt ansvar til å medvirke til en ansvarlig forsyningskjede", avslutter Martinsen.

Tom TIMP.png

 

Les mer om Supply Risk Management her

Vårt dedikerte team for Supply Risk Radar

Teamet vårt kan hjelpe deg med en effektiv og sikker forsyningstjeneste.
 

Georg Skivik Moltu

Georg Skivik Moltu

Managing Director Projects & Special
Kjetil Nerland

Kjetil Nerland

Commercial & Operational Manager Projects & Special