Tilbake ColliCare and Jungheinrich

Jungheinrich og ColliCare har funnet tonen

Avtalen mellom Jungheinrich og ColliCare kom i stand i Januar 2024 og har fått en god start. Ved valg av leverandør var fleksibel lagringsplass, kundevennlig service og god personlig kontakt viktig. Fasilitetene til ColliCare er optimale for produktene og behovet til Jungheinrich og nærheten til E6 er et stort pluss for enkel adkomst for inn- og utgående varer.

Trucker som har vært ute hos Jungheinrich sine kunder i Norge, hentes inn etter avsluttet leasingperiode og oppbevares hos ColliCare i Moss. Jevnlig sendes disse til Jungheinrich sentralt i Tyskland hvor de får nytt liv via service, utskiftning av deler og nye batterier.

Miljøprofil

Både Jungheinrich og ColliCare jobber for å minimere sitt miljøavtrykk– på hver sin måte. Jungheinrich på sin side, selger ikke dieseldrevne trucker. Det er rett og slett fordi de ikke ønsker å være delaktige i en slik belastning dieseldrevne kjøretøy er på miljøet, og alle deres trucker som i dag selges som nye er med batterier med fokus på litium. Litium har lang levetid og etter en trucks levetid er forbi, kan batteriet benyttes i en ny truck.

Tyske produkter er kjent for god kvalitet. Brukte og slitte trucker som har vært benyttet i Norge, sendes til Tyskland for reparasjon og klargjøring for resalg. Jungheinrich jobber mot bruk-kast mentalitet. Strategien med produkter med lang levetid og mulighet for å reparasjon og gjenbruk gir dem økt konkurransekraft i et marked hvor det finnes billige produkter til lavere pris – men som gir en miljøbelastning og ofte dyrere i drift. Konseptet «gjør brukt til nytt» har hatt en kraftig økning de siste 5 årene og skiller Jungheinrich klart fra sine konkurrenter.

Med service på agendaen

For optimal flyt i logistikken er god kommunikasjon mellom kunde og logistikkpartner av ytterste viktighet. Via mail eller telefon til faste kontaktpersoner hos ColliCare opplever Jungheinrich å få hjelp å støtte til å holde kunder og interne avdelinger godt fornøyde med vareflyt.

Om Jungheinrich

Jungheinrich er et imponerende tysk selskap med egne avdelinger i over 40 land og partnere i 80. De tilbyr for salg og for kort-/langtidsleie, produkter som, utstyr til lager, manuelle og elektriske trucker, AGV samt digitaliseringsløsninger som WMS og Fleet management. Jungheinrich jobber aktivt med bærekraft, og har tøffe klimamål og viktige sertifiseringer på plass.