Tilbake ColliCare og Monteringsgruppen

Ikke bare hjemlevering, vi installerer også!

ColliCare Logistics -  Home Delivery kan nå i tillegg til å levere hjem til mottaker, tilby installasjon av TV, hvitevarer og varmepumper i de største byene i Norge.

En landsdekkende avtale med Monteringsgruppen gir nå mulighet for disse tilleggstjenestene.

«Dette er noe våre kunder har etterspurt i lang tid, og jeg er meget godt fornøyd med å kunne tilby dette til våre kunder», sier Tore Hetland, Direktør for Hjemlevering i ColliCare

 Videre uttaler Hetland at ColliCare sine kunder vil nå være i stand tilby sine sluttkunder komplette logistikkløsninger som består av transport, innbæring og installasjon av hvitevarer og varmepumper

Monteringsgruppen AS er et selskap som spesialiserer seg på hjemlevering og montering av hvitevarer og varmepumper. Eierne av monteringsgruppen har lang fartstid innen montering av hvitevarer og varmepumper og innehar all nødvendig sertifisering for å kunne tilfredsstille de krav som de forskjellige monteringene krever.  Alle samarbeidspartnere av Monteringsgruppen besitter også nødvendig sertifisering. Selskapets motto er «service, kvalitet og trygghet».

«Vi i Monteringsgruppen ser på dette som et langsiktig strategisk samarbeid, og vi er glad for at nettopp ColliCare har valgt oss som strategisk samarbeidspartner, uttrykker Jarle Reitan, Daglig Leder i Monteringsgruppen AS»

Tore Hetland i ColliCare og Jarle Reitan i Monteringsgruppen