Tilbake Baltic Container Terminal Gdynia

Grønnere logistikk fra England og kontinentet

Vi prøver alltid å utvikle grønnere logistikkløsninger for våre kunder. Vi har sjøtransport i Europa i fokus. Som uavhengige av rederier, kan vi tilby et stort spekter av sjøfraktmuligheter i Europa.

Fra nord- og sør England, Baltikum, Polen, Spania, Portugal og Nederland, tilbyr vi pålitelige avganger til konkurransedyktige priser.

Vi forplikter oss til å tilby bærekraftige logistikkløsninger til våre kunder. Vårt mål er å flytte mer gods fra veinettet over til sjø- og togløsninger, for på den måten å redusere CO2 utslipp. Vi tilbyr derfor en jevnlig kapasitet på shortsea ruter, med pålitelige avganger, slik at du kan redusere CO2 utslippene ytterligere.

Lokale tjenester og ekspertise

Vi tilbyr innhenting av ditt gods, internasjonal transport via sjø, bane eller vei, kundeservice og selvfølgelig distribusjon i destinasjonslandet.

Ett eksempel; Om du velger sjøruten fra Immingham til Oslo reduserer du CO2 utslippene med 85% sammenlignet med veitransport samme strekning (FTL, FCL last).
oslo-imm_CO2_norsk_ship_road_diagram_interactive.png

 

På ruten fra London til Oslo vil CO2 utslippene reduseres med 73%.

Et godt tips er da å benytte 45’ HCPW kontainere, som er en ekvivalent til en standard 13.6 m trailer (33 euro paller).

Import fra Nederland, UK, Baltikum og Polen

Vi dekker dine transportbehov via sjøveien fra alle disse områdene. Sjøtransport på disse rutene er veldig forutsigbart og til avtalt tid. Ved å velge sjø i stedet for veitransport fra Klaipeda til Oslo, får du en reduksjon i CO2 utslipp på 76%. Velger du ruten fra Gdynia til Oslo, er reduksjonen 76%.

Hyppige avganger fra Nederland

Fra Rotterdam i Nederland, er det nå to ukentlige avganger sjøveien. Disse går direkte til Oslo og ankommer mandager og onsdager, noe som gir en svært god transittid på varene dine fra våre naboland i Europa.