Tilbake MicrosoftTeams-image (1)

ColliCare Projects & Logistics styrker seg med nye krefter på Vestlandet!

Marianne Nilsen O’Neill er nå ansatt som Regional Manager Møre & Romsdal, som skal jobbe med å skaffe nye forbindelser i Ålesund og omegn. Lang erfaring og god kjennskap til lokalmarkedet er viktig nå som ColliCare Project & Logistics skal utvikle tjenester og kundeportefølje videre.

«Etter 12 år i logistikkbransjen kjenner jeg godt til det fantastiske lokale næringslivet i fylket vårt. Denne kontakten med markedet anser jeg for å være et bra utgangspunkt for å etablere ColliCare Projects & Logistics i Møre og Romsdal. ColliCare er en bedrift med et svært godt omdømme i markedene de opererer i – både blant kunder og blant konkurrenter. Det er et relativt ungt og svært innovativt selskap med fremoverlente ansatte. Også er det jo en solid arbeidsplass som leverer gode tall. Alle disse var viktige faktorer for meg da jeg takket ja til jobben», sier Marianne Nilsen O’Neill.

«Fremover blir søkelyset rettet mot å utvide kundeporteføljen vår, med fokus på bedrifter som benytter internasjonale sjø-, fly- og/eller bilfrakter. ColliCare Projects & Logistics er spesielt sterke innenfor prosjektlast, men vi bygger opp en avdeling som vil kunne dekke de fleste typer fraktbehov; fra stort til smått. Det går nok ikke mange månedene før vi søker etter ansatte for avdelingen vår her i Ålesund», fortsetter Marianne.

ColliCare Projects & Logistics er ColliCare-konsernets spydspiss inn mot maritim sektor, olje & gass, energi, fisk & havbruk, infrastruktur, forsvarsindustri , utstyrsleverandører og øvrige prosjektorienterte markeder.

Selskapet tilbyr skreddersydde prosjektlogistikk løsninger. Oppdragsgiverne er som regel prosjektdrevne bedrifter med spesifikke krav til  transport og logistikktilbyderne, der vårt dedikerte team er spesialisert innen lokale så vel som globale prosjektlogistikktjenester.

ColliCare Project Special ble startet i Stavanger i januar 2020, og har nå avdelinger også i Bergen og Ålesund. I tillegg til å være en del av ColliCare Logistics, Norges største privateide logistikkselskap med avdelinger i 10 land.

 

Om ColliCare Logistics;

ColliCare Logistics var stiftet i 2007. Det er et av de største i sin bransje i Norge og utvikler seg dynamisk mot en grønnere logistikk og mer miljøvennlige løsninger. Selskapet har 600 ansatte, med kontorer i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen, Nederland, Latvia, Litauen, Italia, Tyrkia, India og Kina. ColliCare fikk tildelt EcoVadis sin gull medalje for bærekraftige løsninger i 2021. Selskapet tar også del i Green Shipping Programmet, som skal etablere verdens mest effektive og miljøvennlige shipping.