Tilbake cos-006-3

ColliCare fortsetter sin vekst, og etablerer seg i Stavanger

For å støtte opp om ColliCares vekst i Norge og et ønske om lokal tilstedeværelse i en viktig region, etablerer ColliCare en egen avdeling på Forus i Stavanger.

Avdelingen, som også går under navnet ColliCare Projects & Logistics AS, vil være ColliCare konsernets spydspiss inn mot maritim sektor, olje & gass, energi, havbruk, infrastruktur, decom og øvrige prosjektorienterte markeder. I tillegg vil de også tilby allerede etablerte ColliCare-tjenester som distribusjon, import/eksport via sjø, -bane, - vei,- og fly for markedet på Vestlandet.

"Vi går nå inn i et nytt marked sammen med et særdeles kompetent team. Vi har stor tiltro til at avdelingen raskt vil komme på bena og levere tjenester av særdeles høy kvalitet. Dette er veldig spennende og gleden er stor over denne nyetableringen"  sier CEO ColliCare Logistics, Knut Sollund.


ColliCare Projects & Logistics AS ledes av Georg Skivik Moltu, og med seg på laget har han Kjetil Nerland som Commercial & Operational Manager Projects & Special.

«ColliCare oppfattes som svært innovativ og fremoverlent. Vi relaterer oss sterkt til kultur og tankegang. Teamet i Stavanger ser frem til å bidra til videreutviklingen av ColliCare og bidra med kunnskap og erfaring innenfor et nytt marked» sier Managing Director Projects & Special, Georg Skivik Moltu. 

«Eiere og ansatte i ColliCare har vist seg å ha en sterk motivasjon og vilje til å utvikle konsernet. Etter noen uker i selskapet føler jeg meg trygg på at det blir et godt samarbeid, med et klima preget av en gründerorientert tilnærming og fokus på muligheter» sier Commercial & Operational Manager Projects & Special, Kjetil Nerland. 

«Vi ser virkelig frem til å bidra til å utvikle nye tjenester i ColliCare, spesielt på Vestlandet og innen prosjekttilpassede logistikkløsninger» avslutter Nerland og Moltu.


Både Georg og Kjetil har lang erfaring innen salg, ledelse og utvikling i den prosjektbaserte logistikkbransjen, og de har også samlet et knippe svært erfarne medarbeidere til teamet sitt på Stavangerkontoret.
Tor Kristian Lode og Geir Atle Haaland vil ha ansvar for innland og bil/shortsea på Vestlandet, og Ole Kristian Watland og Trond Dahle vil ha ansvar for all sjø/flyfrakt, import/eksport, deepsea og shortsea i det ny etablerte selskapet. Avdelingen vil også tilby allerede etablerte ColliCare-tjenester som distribusjon, import/eksport via sjø, -bane, - vei,- og fly for markedet på Vestlandet.
 
Klikk her for å lese mer om ColliCare Stavangers hovedtjenester
Klikk her for å lese pressemelding om den nye avdelingen