Tilbake Latvia

ColliCare ekspanderer i Baltikum og åpner salgskontor i Riga, Latvia

Baltikum er et viktig område både for ColliCare og våre kunder, og vi har vært tilstede i Vilnius, Klaipeda og Kaunas i Litauen siden 2015.

I 2020 etablerte vi ColliCare Latvia som en egen operativ avdeling.

Denne våren utvider  vi i Latvia med et salgskontor i Riga for å tilby enda bedre løsninger for kunder som importerer eller eksporterer fra Baltikum.

Den latviske avdelingen vil fokusere på vei- og shortsea-tjenester mellom Baltikum, Norden, Storbritannia og Skandinavia.

Teamet i Latvia består av Maxims Smirnovs som administrerende direktør og Anastasija Vitkovska som salgssjef, begge med lang erfaring innen logistikk. Totalt er det seks personer som jobber ved kontoret i Riga, inkludert admin og drift.

ColliCares kunder i Baltikum er i dag en blanding av møbelkjeder i Norden og bedrifter innen bygg og industri. Skreddersydde løsninger som IT-systemer for leverandørstyring og oppfølging av innkjøpsordre har vist seg å være unike salgsargumenter i jakten på kunder som importerer fra Baltikum og Asia. ColliCare som gruppe har en vekst på gjennomsnittlig 20 % hvert år, med ytterligere planer om å utvide.

Med vår tilgang til et fleksibelt shortsea-system gjennom datterselskapet Viasea Shipping, ønsker vi å ta ytterlige markedsandeler i Latvia.

  "Markedet har generelt slitt med å få forsyninger fra leverandører i Asia i lengre tid, og mange ser til nye markeder for produksjon og import – som for eksempel Baltikum.  Som et tilsvar til dette vil mange produsenter og logistikkoperatører i økende grad finne Baltikum som et godt alternativ for å spre risikoen. Ved å styrke våre tjenester i Latvia, vil vi være i posisjon til å følge disse endringene i markedet,"” says Bjørn Erik Valldal - Business Development Manager Baltics.  
Bjørn Erik Valldal
Bjørn Erik Valldal

 

 

Klikk her for mer informasjon om ColliCare i Latvia