Tilbake Banner for England

ColliCare åpner kontor i Storbritannia

ColliCare etablerer et eget salgs- og driftskontor i Erith, London. Tjenester i fokus er internasjonal frakt via sjø, luft og vei til/fra Skandinavia, Tyrkia, Polen, Baltikum, BeNeLux og Asia. Lokale tjenester som tollbehandling, lagerhold og distribusjon er også en del av tjenestetilbudet.

Et nytt team er på plass i Storbritannia for å ta seg av ny og eksisterende forretningsvirksomhet. Cem Turkdonmez vil være administrerende direktør for ColliCare i Storbritannia. Turkdonmez har lang erfaring innen internasjonal logistikk og har jobbet i flere år i vårt selskap.

ColliCare er  med denne nyåpningen representert med  avdelinger i 13 land i Europa og Asia. Vi arbeider stadig med å utvikle mer bærekraftige logistikkløsninger for våre kunder, ved å legge til rette for at de kan velge grønne løsninger..

Lorem ipsum
First Last
 
Vårt kontor i London er eksperter på transport til og fra Norden, Nederland, Baltikum og Tyrkia. Gjennom vår avdelinger i Kina og India vil vi også kunne tilby svært kostnadseffektive logistikkløsninger til markedet i UK. 

 

 
For mer informasjon, vennligst kontakt: 

Cem Turkdonmez
Managing Director UK
+44 (0) 7312041012
[email protected]