Tilbake Traffic manager to Gothenburg | ColliCare Sweden

Vi etablerer oss i Jönköping

Vi fortsetter ekspansjonen i Sverige og Norden, og åpner et kontor i Jönköping fra 1. oktober. Vårt kontor i Jönköping vil være en del av ColliCare Logistics AB og vil fokusere på intra-nordiske transportløsninger. ColliCare har nordiske kontorer i Norge, Danmark og Finland.

Utviklingen i Sverige

I første halvår av 2021 hadde ColliCare i Sverige en salgsøkning på 50% sammenlignet med 2020. Prognosen for 2021 viser et styrket resultat på 310 millioner SEK. Vi har 42 ansatte i Sverige, og reisen fortsetter nå med to nye svenske avdelinger.

Tidligere i år åpnet vi et kontor i Sundsvall, med tre ansatte. Hovedfokuset for Sundsvall er innlandsløsninger, men de håndterer også andre gods- og befraktingstjenester. Vårt kontor i Gøteborg flyttet også til nye lokaler i sommer.

I vår signerte møbelkjeden Mio med oss på fraktløsninger fra Baltikum til Sverige og direkte til alle deres butikker. Sammen med en annen stor kunde av oss; Jula, viser det at vi har gode løsninger for detaljhandelen.

Vi ønsker å være et naturlig valg når man ser etter fleksibel og tilpasset distribusjon, med høy kvalitet og bred erfaring i det nordiske markedet. Videre tilbyr vi tjenester som import og eksport til sjøs, luft, jernbane og vei.

Focus on Intra-Nordic solutions

Mats Lindahl skal administrere det nye kontoret i Jönköping. Han hadde sist stilling som produktsjef i Agility. Resten av teamet i Jönköping består av Greger Szepesvari, David Bergström og Marie Lagerström, som alle har lang erfaring innen logistikk, og som bygde opp den intra-nordiske trafikken for Agility. I mange år har de jobbet tett med ColliCare i Norge og vår innlands distribusjonsavdeling.

Teamet i Jönköping har lang og solid erfaring innen nordisk distribusjon, det er spennende at alle tre har valgt å bli en del av oss i ColliCare.

 

Teamet i Jönköping ser frem til å bli en del av ColliCare Logistics Group. Det tillater oss å bruke vårt omfattende nettverk, og vi kan tilby enda mer effektiv og tilpasset distribusjon på det nordiske markedet. - Mats Lindahl, produktsjef i ColliCare Logistics AB.

svenskene gruppebilde6.jpg
Foto; fra venstre Greger Szepesvari og Mats Lindahl,

 

Vi har kjent Mats og teamet hans i flere år, gjennom distribusjonssamarbeidet med Agility og ColliCare Norge. Så det er veldig inspirerende og spennende at de har kunnet bringe alle tre medarbeiderne over til oss. Det får oss til å føle oss ekstremt trygge og fokuserte på et nytt forretningsområde. Jeg gleder meg til å komme i gang med vårt kontor og service denne høsten. -Micke Kristiansson, daglig leder i ColliCare Logistics AB

 

Les pressemeldingen her: ColliCare opens in Jönköping eller besøk vår webside for Sverige: www.collicare.se

For mer informasjon om innlandstjenester: Innlandstjenester 
For mer informasjon om internasjonale tjenester: Internasjonale tjenester

Micke Kristiansson

Micke Kristiansson

General Manager Sweden Gothenburg