Tilbake rail

Raskt og miljøvennlig tog fra Italia

I dagens globale marked trengs det effektive og miljøvennlige transportløsninger for å nå nye og eksisterende markeder. Vår innovative togtjeneste er en sømløs og optimalisert importmetode for alle typer varer fra Italia, med en eksportmulighet for retur via Sverige. La oss vise deg fordelene med tjenesten vår.

Kosteffektiv togfrakt

Vi tilbyr konkurransedyktige transportløsninger via jernbane. Dine kostnader kan reduseres med lavere transportutgifter, og dermed gi bedre marginer. Vår togtjeneste tilbyr effektiv transport av varene dine fra Italia. Ved å utnytte veletablerte jernbanenettverk sikrer vi korte leveringstider, slik at bedriften din kan møte korte leveringsfrister og slik få et konkurransefortrinn. 

Bærekraft, pålitelighet og trygghet

At din bedrift tenker bærekraft er tydelig når du velger tog som transportmetode. Sammenlignet med veitransport reduserer togfrakt karbonutslipp betydelig, og bidrar til en grønnere fremtid. Ved å benytte vårt miljøvennlige alternativ, viser du ditt miljøansvarlig og imøtekommer den økende etterspørselen etter bærekraftige transportløsninger. Vår togtjeneste er pålitelig og sikker gjennom hele forsyningskjeden. Vi tilbyr en dedikert rute og optimaliserte tidsplaner, for å sikre leveranser av varene dine. Lasten din er beskyttet under transport, noe som gir trygghet og minimerer potensiell risiko eller tap. 

Skreddersydde løsninger og profesjonell kundeservice

Vi forstår at alle kunder har unike behov. Vår togtjeneste tilbyr skreddersydde løsninger tilpasset dine spesifikke ønsker. Vårt team av logistikkeksperter veileder deg gjennom en sømløs integrasjonsprosess, og sikrer en effektiv overgang. Vår erfarne kundeservice jobber tett med deg som kunde for å optimalisere din forsyningskjede og legge til rette for vellykket drift.

Kontakt oss i dag for å finne ut mer om vår togfrakt.