Tilbake IMG_5565 biogaslastbil

Nye biogassdrevne lastebiler

Å tenke grønt er viktig både for oss og våre kunder. I ColliCare Sverige er etterspørselen fra kundene stor etter at de første biogassdrevne lastebilene nå er klare for oppdrag. Det er totalt bestilt 10 slike lastebiler til det svenske markedet.

Det er flott at vår kunder setter pris vår satsning på miljøvennlige transportmuligheter for en mer bærekraftig fremtid sier Kenjiro, produktsjef for innenlandstransport i Sverige. 

I Sverige har vi fra før flere kjøretøy som går på strøm. Nå kan vi stolt vise frem våre første Scania-lastebiler som går på biogassen «LBG». Samtlige av de nye biogassdrevne lastebilene vil være på veien i løpet av første kvartal 2023. 

Vi satser på grønn transport

ColliCare Logistics jobber med miljøtransport på ulike måter for en bærekraftig fremtid. For oss er det viktig å jobbe sammen med våre kunder for å sikre bærekraftig transport. Vårt mål er å alltid kunne tilby miljøvennlige logistikkalternativer som båt, tog og biogassdrevet veitransport. Vårt første helelektriske direktetoget har rullet ut fra terminalen i Cremona i Italia, klar for videre transport til terminalen i Skaraborg i Sverige.

For våre kunder er det viktig å kunne vise til bærekraft gjennom hele produksjonskjeden. For oss er det viktig at også «the last mile» er grønn.