Tilbake The team from Hydro Aluminium

ColliCare utvikler samarbeidet med Hydro Aluminium AS

Forrige uke reiste Director of Collicare Projects & Specials Georg Moltu sammen med logistikk teamet fra Hydro Aluminium AS til vestlandet for å besøke Hydro anlegget og Ottem-ColliCare Terminalen (OCT) på Sunnsalsøra.

Tett samarbeid, åpne og vennlige kommunikasjons linjer og team arbeid er aller viktigst for at parnerskapet er en suksess. Fra Logistikk teamet hos Hydro deltok Silje Rørtveit Holstad, Maren Fossan-Waage, Torbjørn Hetland, Jorunn Fjeld Osborne og Fernando Scharf.

Vi var så heldige å få ta del i Hydro sitt anleggsbesøk, det var kaldt og snø, men heldigvis sol disse dagene i Sunndal og Årdal.

På sunndalsøra har Hydro det største og mest moderne aluminiumsanlegget i Europa, med rundt 700 ansatte. Det investeres tungt i Sunndal kommende år, og nye, oppgraderte prosjekter vil gjøre anlegget enda mer moderne. Ottem-ColliCare Terminalen er anlagt i Sunndal, og her er det travelt og full aktivitet, hvor det lastes utgående forsendelser til Sverige, Finland, Polen, Norge og andre Europeiske destinasjoner.
 

Ro Ro.jpg
Sea Cargo

 

Hydro teamet besøker Sea Cargo Ro Ro skip på Sunndalsøra; Fra venstre – Silje Rørtveit Holstad, Maren Fossan-Waage og Torbjørn Hetland.

Turen inkluderte et besøk på Hydro Aluminium sitt anlegg i Årdalstangen og Øvre Årdal, sammen med Fernando Scharf og Jorunn Fjeld Osborne.

I Årdal jobber rundt 500 ansatte, og i tillegg til produksjon av aluminium, opererer Hydro en av industriens ledende forskningssenter på området.

Vi møtte Ro Ro fartøyet ennå en gang i Årdalstangen, hvor det lastet Aluminium før det satte kursen sørover med Rotterdam som destinasjon. Fra Rotterdam vil aluminiumen distribueres videre i Europa.

Våre svenske kolleger Robin Dahlen og Jonas Ankarbranth deltok også på Årdalbesøket.

The team from Hydro Aluminium
Hydro team visiting Sea Cargo Ro Ro vessel in Sunndalsøra: From left - Silje Rørtveit Holstad , Maren Fossan-Waage, Torbjørn Hetland
Georg Skivik Moltu

Georg Skivik Moltu

Managing Director Projects & Special