Tilbake kaunas

ColliCare setter opp en ny terminal og nytt kontor i Kaunas, Litauen

ColliCare Litauen er en ung og nylig etablert avdeling i ColliCare-familien som dekker hele Østersjøen, og nå utvider de.


- Den nye terminalen gir oss mange muligheter for nye tjenester, samt at plasseringen er utmerket for å tilby logistikktjenester. Kaunas ligger virkelig i hjertet av Litauen, sier Solveiga Seredis, administrerende direktør i Litauen.

Solveiga Seredis er også stolt av å presentere Møbelringen som en av sine første kunder på terminalen i Kaunas.

Kaunas ligger midt i Litauen, og har hovedveier til Europa og Baltikum. Og byen er den nest største industribyen i Litauen.

Moderne lokaler
Den nye terminalen er på 4493 m2, pluss en 700 m2 annenetasje. Terminalen vil ha åtte ramper, og én rampe for VAN. Kontoret er 113 m2 i størrelse, og vil være topp moderne.

- Vi vil også tilby 3pl-tjenester, distribusjon, lagring, tollmeglingstjenester, LTL / FTL service til EU og Skandinavia, sier Seredis.

Teamet vokser
ColliCare Litauen-teamet vokser, og er per dags dato er det tolv medarbeidere. Fem jobber i Vilnius og syv i Kaunas.

- ColliCare Logistics Litauen har som mål å være eksperter innen logistikk, og vi vil levere komplette logistikktjenester utover kundenes forventninger, sier Seredis.

Totale løsninger
ColliCare fokuserer på totale løsninger for hele forsyningskjeden, fra produsent til forbruker. Deres kunder er importører, eksportører og næringer med behov for logistikk, spesielt i Skandinavia og Baltikum, og Europa og Asia generelt.

Hovedkontoret ligger i Norge, men de har også kontorer i Sverige, Danmark, Nederland, Tyskland, Italia, Tyrkia, Kina og India, samt et agentnettverk i store deler av verden.