Tilbake Groningen

ColliCare Logistics og Belga International Transport slår seg sammen

1. oktober overtar ColliCare Logistics alt personell og operasjonelle aktiviteter i Belga International Transport i Roden (Drenthe, Nederland).

Belga Internationaal transport er en familiebedrift etablert i 1928, som de siste 10 årene har spesialiserte seg på logistikk mellom Nederland og Storbritannia. Sammenslåingen sikrer kontinuiteten for både personell og kunder, i tillegg vil sammenslåingen av selskapenes ekspertise styrke tjenestetilbudet totalt sett.

ColliCare Logistics Nederland har i mange år hatt egen tollavdeling og har siden begynnelsen av 2020 jobbet med fortolling mellom EU og Storbritannia. For å styrke Belga Internationaal Transports tjenester etter Brexit, bestemte administrerende direktør Jan Belga seg for å selge familiebedriften til ColliCare Logistics i september 2021.

Store endringer på kort tid og et skiftende marked for logistikk til og fra Storbritannia har mange utfordringer. Med sammenslåingen kan vi garantere kontinuitet for våre kunder og ansatte i fremtiden.

Jan Belga, Managing Director i Belga Internationaal Transport

 

ColliCare Logistics utvider sitt tilbud til og fra Storbritannia, med et bredere tjenestetilbud og ulike kombinasjoner av trekkere, lastebiler og hengere. Operasjonen til Belga Internationaal Transport vil bli koordinert av ansatte i begge selskapene under navnet ColliCare Logistics fra 1. oktober 2021. Den daglige driften vil bli koordinert fra kontoret til ColliCare Logistics BV, med base i Groningen. Administrerende direktør Jan Belga forblir involvert og en del av ColliCare Logistics -teamet fra 1. oktober.

Etter et langt og godt samarbeide med Belga Internationaal Transport, ble sammenslåing det neste logiske skrittet. Sammen styrker vi vår posisjon som totalleverandør av logistikk for forsyningskjeder fra og til Storbritannia.

Frits Potze, Managing Director i ColliCare Logistics BV