Tilbake air

ColliCare Logistics i Danmark er nå akkreditert IATA Agent

IATA -akkrediteringen forenkler forretningsprosessene med globale operatører samt gir oss tilgang til mer konkurransedyktige priser og tjenester som kommer alle våre kunder og nettverk til gode. Videre gir det oss tilgang til digitale plattformer som gjør ColliCare i stand til å forbedre kvaliteten, arbeidsflyten og kommunikasjonen med våre kunder, transportører og andre forretningspartnere i vårt Supply Chain Nettverk.

 

_P4H6967-ny-14.jpg
- Peter Pedersen Operations Manager Airfreight, ColliCare Denmark.

"For kunder med behov for flyfrakt er IATA -lisensen ikke bare et symbol på kvalitet, men det betyr også at ColliCare kan tilby våre kunder en bedre og raskere service. Nå kan vi konkurrere på like vilkår i flyfraktmarkedet, og vi kan inngå avtaler direkte med de globale flyselskapene og GSA. Vi tror at flyfraktvolumet vil fortsette å øke i fremtiden, det årlige flyfraktvolumet har vokst jevnt siden 2004. I dette markedet er kapasitet og leveringstid helt avgjørende og på grunn av den globale Covid19 -krisen har flyfrakt blitt et reelt alternativ til sjøfrakt og budfrakt. Vi tilbyr en rekke tjenester over hele verden, uavhengig av størrelse, type eller ekspress."


"Vi vet også at mange flyfraktkjøpere bruker ekspressfrakt for større og tyngre forsendelser, noe som resulterer i ekstremt høye kostnader og kompleks nettverksinfrastruktur med mange stopp underveis. Våre ansatte kan hjelpe deg med å finne en mer direkte flyrute med passende leveringstider, reduserer CO2 -utslipp sammenlignet med ekspressfrakt ved bruk av våre flyfrakttjenester. " - Morten Ims, Sales Manager ColliCare Denmark.

 

Ulike forsendelser krever skreddersydde løsninger

To forsendelser er sjelden like. Mange ulike faktorer spiller inn - spesielt i forhold til om det haster eller om varene må leveres til en bestemt adresse. Hos ColliCare tilbyr vi følgende flyfrakttjenester:

 • Premium - når det haster å få sendt varen fra A til B

 • Økonomi - normal flytransport - når lav pris er viktigst

 • Konsolidering - samlasting av gods med 1-2 ukentlige avganger

 • Express - levering samme dag nasjonalt


Våre flyfraktløsning er rask, pålitelig og rimelig. Har du spørsmål om forsendelser med flyfrakt i inn- og utland, vil vi gjerne høre fra deg - ta kontaktet med oss.

 

IATA -lisensen er en av våre mange milepæler for å gjøre ColliCare til din foretrukne logistikkleverandør nå og i fremtiden, sier Lars Thomsen Managing Director, ColliCare Denmark.


ColliCare Logistics har inngått forskjellige partnerskap med agenter, noe som gir oss rask tilgang til lastekapasitet og forutsigbare leveranser fra dør til dør. Vi har sertifiseringer og agenter som

 • IATA
  IATA -lisensen er ikke bare et symbol på kvalitet, men betyr også at ColliCare kan tilby kundene en bedre og raskere service

 • Neutral
  et globalt nettverk av ledende flyfraktarkitekter og flyfraktspesialister

 • Millennium
  forsendelsesnettverk som gjør flyfrakten rask, effektiv og enkel

 • Centennial
  forsendelsesnettverk som gjør flyfrakten rask, effektiv og enkel
   

Lars Thomsen, Managing Director Danmark sier:

“ColliCare Logistics ApS Denmark har i mange år tilbudt flyfraktløsninger til våre kunder i alle slags former og størrelser. Vårt flyfraktpersonell har lang erfaring og har vært gjennom kontinuerlig opplæring. Vi er stolte over å kunne legge til IATA -akkreditering og lisens i tillegg til det eksisterende arbeidet vi gjør. Det er en stor anerkjennelse for hele teamet, for ColliCare Danmark og for ColliCare Group.” 

Lars Thomsen

 

Ta kontakt med oss

Trenger du flyfrakt? Ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjerne med tilbud,rater, bookinger og annen nødvendig informasjon.