Tilbake ColliCare_Logistics_opens_office_in_Poland_Gdynia_Editorial_Use_Only

ColliCare Logistics åpner kontor i Polen

Vi er glad for å kunne presentere vårt nye kontor i Gdynia, Polen. ColliCare Polen vil tilby konkurransedyktige og grønnere transportløsninger.  

Gdynia er et viktig internasjonalt handelsområde, spesielt for logistikk mellom Asia, Europa og Skandinavia. Et kontor i Polen passer perfekt med våre transportløsninger og muligheter med landene vi i dag er operative i.

ColliCare fokuserer på grønnere logistikk løsninger. For eksempel vil sjøfrakt av 1 container fra Polen til Norge kunne utgjøre så mye som 71% mindre CO2e utslipp enn om man hadde sendt containeren på en vanlig lastebil.

CC - statistics green Poland - Norway CO2.png

ColliCare Polen vil tilby moderne, konkurransedyktige transportløsninger og ha fokus på grønnere transport. Transporten vil være via sjø, tog, vei og multimodale løsninger. Shortsea ruten er operativ allerede, se kart;

ColliCare_Poland_short_sea_routes (2).png

 

Ta gjerne kontakt med oss om du trenger frakt mellom Norden og Polen, men også til England og andre land utenfor EU. Teamet vårt vil også hjelpe kundene med fortolling.

 

Møt vårt polske ColliCare team. De er klare til å svare på dine spørsmål.

Vi er glad for å kunne presentere vår nye leder i Polen; Jesper Hansen. Jesper har allerede et tem på plass, med 3 lokale, erfarne spesialister som kjenner Polen og markedet godt. Teamet er klart for å ta vare på våre eksisterende og nye kunder, og være mer tilgjengelig for våre polske kunder.

 

cdkp-457-2.jpg
 

Jesper Hansen, Managing Director Poland

Vi har fulgt det polske markedet i flere år nå og vi kjenner det godt. Den polske økonomien er i positiv utvikling og, I våre øyne, har den gode utsikter. Vi har samarbeidet med kunder i Polen i lang tid, som har i hovedsak blitt håndtert av det norske kontoret. Nå som vi har et team med lokale spesialister på plass, kan vi være mer tilgjengelig for polske kunder og tilby dem moderne, bærekraftige transportløsninger til Norden, så vel som resten av verden.

 

Her er hele vårt polske team, du finner oss nær havnen i Gdynia. Vår salgssjef Piotr Kaleńczuk er en erfaren salgssjef som kjenner det polske markedet veldig godt. Ta gjerne kontakt med oss!