Tilbake DSC_0170

ColliCare etablerer seg nå i det finske markedet

ColliCare er stolt av å kunngjøre at de nå er etablert med eget kontor i Vantaa, Finland. Med denne nye avdelingen tilbyr nå ColliCare transport- og logistikktjenester i alle de nordiske landene.

ColliCare er en norsk, mellomstor og privateid logistikkoperatør, som er presentert i 11 land over hele verden, og fokuserer på Norden, Baltikum, Europa og Fjerne Østen. Etableringen i Finland tilfredsstiller kundenes behov, som ønsker tjenester over hele Norden.

Veksten for ColliCare-gruppen er enorm, omsetningen viser nær 30 prosent økning i 2017.

ColliCare trives med å gi kunden en fordel i sitt marked gjennom innovative og intelligente logistikktjenester. Noen av Skandinavias største importører og logistikkjøpere er allerede på kundelisten.

– Våre kunder ber om nordiske distribusjonsløsninger, og for å støtte deres behov besluttet vi å åpne en avdeling i Finland. Etter vår mening, og også basert på markedsundersøkelser, tror vi at det er plass til ColliCare som logistikkleverandør i det finske markedet, sier konsernsjef ColliCare, Knut Sollund.

CEO Knut Sollund
Knut Sollund– Finland er ikke bare viktig med hensyn til vårt fokus på nordiske distribusjonsløsninger, men også for nærhet til Baltikum. Et område der vår virksomhet vokser raskt. I tillegg til våre fly- og sjøfraktløsninger, hvor vi har et stort nettverk og konkurransedyktige tjenester, fortsetter Sollund.

ColliCare Finland vil bli ledet av Marko Pirinen, som har over 30 års erfaring innen drift og salg innen transport- og logistikkvirksomhet. Han vil bli støttet av kundesjef Sari Attila.

– ColliCare Finland er et alternativ for kunder i stedet for store statlig eide logistikkfirmaer. Svært få selskaper i Finland tilbyr innenlandske og internasjonale tjenester med unik portefølje, til en konkurransedyktig pris. Vi kan tilby en personlig og fleksibel tjeneste. ColliCare gjør forretninger på en ny innovativ måte, sier administrerende direktør i ColliCare Finland, Marko Pirinen.

Marko Pirinen general manager Finland
Marko PirinnenÅ være en mindre aktør blant store aktører i logistikkmarkedet har vist seg å være en suksessfaktor for ColliCare og sine kunder. Kunder rapporterer for å få mer oppmerksomhet fra deres kontaktpersoner, og skreddersydde logistikkløsninger basert på deres behov er mer tilgjengelige.