logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

Kunde referanser for

ColliCare InStore

Kunde referanser for

ColliCare InStore

Les hva kundene våre forteller om oss

Kundereferanse ASKO:


«ASKO benytter ColliCare InStore til levering av varer tidlig morgen, før åpningstid på kjøpesentrene.
Både vi i ASKO og våre kunder er meget fornøyd med jobben ColliCare InStore gjør med våre leveranser. Samarbeidet har gitt oss besparelser både i bil, personale, tid, og kostnader. Kostnaden på en sjåfør og bil er høy, ved denne løsningen kan bil brukes til andre leveringer mens ColliCare leverer våre varer på senteret. Vi ser store fordeler ved å benytte oss av denne tjenesten, og fortsetter å utvide vår tjeneste sammen med ColliCare InStore.»

Rune Stranna, Kundekoordinator Marked, ASKO Øst

 

Kundereferanse Motek:


«Hos oss i Motek er tid til god kundebehandling en avgjørende faktor for fornøyde og lojale kunder, derfor har vi valgt å inngå et samarbeid med ColliCare InStore ved vår avdeling i Trondheim.
ColliCare InStore hjelper oss med vareflyten i butikk, og èn av de viktigste fordelene ved å bruke denne tjenesten er at vi til enhver tid kan bruke våre egne ressurser riktig.
Vi ser helt klart effekten av å benytte ColliCare InStore i vår butikk.
»
Anders Hognerud, Kjedesjef, Motek AS

 

Kundereferanse Jernia:


«Vi bruker uforholdsmessig mye tid på å hente og pakke ut vareforsendelser. Bare det å hente en pall i varemottaket tar oss nærmere 15 minutter, og utpakkingen og fjerning av søppelet tar enda lengre tid. Fire paller kan ta oss nesten en hel dag, og i høysesong tilbringer vi like mye tid på varemottaket som i butikken. I vårt samarbeid med ColliCare InStore kunne vi konsentrere oss om kundene i hele åpningstiden, og fikk levert hylleklare varer på tidspunkt hvor dette passet oss mye bedre.»
Christer Forsberg, Butikkleder, Jernia Strømmen Storsenter

 

Kundereferanse Match:


«Match benyttet InStore-tjenesten ved våre butikker på Strømmen og Storo.
Å håndtere vareflyten her er krevende, ikke minst i forbindelse med sesongskifte. Våren 2013 mottok Match-butikken på Strømmen prisen for best service i Match-kjeden, det er grunn til å tro at ColliCare InStore har bidratt til dette. Butikkmedarbeiderne fikk frigjort tid og fokus til salgsfremmende arbeid, og kunne yte god service til kundene.»

Aina Sande, Tidligere driftssjef, Match

 

Kundereferanse Strømmen Storsenter:


«Strømmen Storsenter har valgt å inngå et samarbeid med ColliCare Logistics, da varelogistikk på et stort senter best driftes med en profesjonell aktør med førstehånds kunnskap om varelogistikk. Dette i tillegg til at ColliCare sin InStore tjeneste, som kan tilbys våre leietakere, er en fremtidsrettet innovativ tjeneste vi har stor tro på både med effektivisering av varehåndtering, og at det vil være kostnadsbesparende for leietakerne.»
Ole Herredsvela, Teknisk Sjef, Strømmen Storsenter


Ta kontakt med oss for en prat om logistikk i butikk!
Logistikk i butikk
Senterlogistikk
Mattias Sturesson
Country Manager eCommerce and InStore
Send oss din e-postadresse hvis du vil vite mer om denne tjenesten.
E-mail*
InStore
Spar sisteleddskostnader og få varen levert salgsklar i din butikkhylle! Test ut tjenesten her.