logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

Ofte stilte spørsmål

(for private)

Ofte stilte spørsmål

(for private)

Q&A - ofte stilte spørsmål om netthandel

Hva betyr en express forsendelse?
  - Dette gjelder transportdelen fra utlandet og inn til Norge. Etter at forsendelsen er ankommet Norge er Expressdelen av frakten avsluttet og forsendelsen går i et ordinært transportsystem. Dette pga norske tollregler.

Hvorfor må vi ha personnummer?
  - Når du deklarerer en vare til Tollvesenet, må du også oppgi fødselsnummeret ditt ved deklareringen. Hvis en annen enn du selv deklarerer varene på vegne av deg, i dette tilfellet ColliCare, er det nødvendig å oppgi fødselsnummeret i deklareringen til Tollvesenet.

Hva skjer etter du har gitt oss personnummeret ditt?
  - Vi fortoller sendingen og sender den videre til ditt nærmeste utleveringssted (post i butikk). Du vil få en sms når pakken har ankommet og er klar til henting. For å få pakken utlevert må du betale eventuell toll, moms, fortollingsgebyr og postoppkravsgebyr. Dette gjøres direkte på utleveringsstedet

Får du ikke sms om din forsendelse?
 - Har du registrert riktig mobilnummer? Dersom vi har feil nummer får vi ikke  kontakt med deg og forsendelsesinformasjonen uteblir.  Dersom du ikke har oppgitt mobilnummer ved bestilling av varen, kan nettbutikken hente nummeret fra din Facebook profil  – dersom du var logget inn der på det tidspunktet hvor du gjorde din bestilling.

Hva skjer om pakken ikke hentes innen 2 uker?
  - Dersom pakken ikke hentes etter at 2 uker er gått, går den i retur til oss og mottakeren må betale for å få den sendt ut på nytt. Avsender kan også bestemme at de vil ha pakken i retur eller at den skal destrueres.

Vil du returnere det du har kjøpt;
  - Dersom du ønsker å returnere varen du har mottatt, se regler for retur hos den nettbutikken du har handlet. Prosedyrene for returer varierer fra nettbutikk til nettbutikk.


Har du flere spørsmål er du velkommen at kontakte oss via chatvindu till høyre på siden eller på telefon 22 90 74 10 og e-mail!

 
Leveringsalternativer
Logistikk for netthandel
Handlet på nett (private)

Del på sosiale medier:

Del på sosiale medier:

ColliCare_White
ColliCare Logistics AS
Solgaard Skog 144,
N-1599 Moss
VAT/Org.: NO980953343
Ring Collicare
Fra utlandet: +47 69 20 95 00
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
/