logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

Netthandel

– med fokus på hva som er en god levering

Netthandel

– med fokus på hva som er en god levering

Ønsker du gode leveringsalternativer for netthandel?

E-handelen øker i rekordfart, det samme gjør kundenes forventinger til hva som er en god levering. Ønsker du flere alternativer til gode distribusjons løsninger? Du tenker kanskje som oss at hjemleveringer er fremtiden?

ColliCare’s eCommerce avdeling er klar for å møte dagens og fremtidens krav til effektiv netthandelslogistikk. Vi tilbyr flere attraktive distribusjonsløsninger, samtlige med full sporing på nett.
 

Hjemlevering

Vi er stolte av å kunne tilby hjemlevering både på dag- og kveldstid i hele Norge. Vi leverer alt fra skrutrekkere og iPad cover til store tunge møbelgrupper. Fleksible, personlige og smarte leveringer er nøkkelen til suksess.
 

Post i butikk

ColliCare samarbeider med et av de beste post i butikk nettverkene i Norge.
 

Postkasselevering

Konsumentene forventer å få levert varen, til tross for at de ikke selv er hjemme. ColliCare kan levere dine små pakker og konvolutter rett i postkassen
 

e-Advisering

Med SMS & e-mail gir vi dine kunder en link med tilgang til informasjon om sine forsendelser. Informasjonen er tilgjengelig på alle digitale flater; desktop, nettbrett eller mobile websider. Her kan de spore pakken, kontakte ColliCare, oppgi spesielle ønsker.
 

Synlighet

Vi ønsker å synliggjøre kvaliteten på våre leveringer og gir kundene mulighet til "å stjerne-rate" – gi oss karakter – på alle leveringer fra ColliCare. Et umiddelbart kvalitetsstempel på jobben vi utførerVi tar gjerne en prat om hva fremtiden vil bringe og logistikkløsninger tilpasset deg og din nettbutikk!​

ColliCare utvikler kontinuerlig sine eCommerce tjenester og vil ha stor fokus på presise hjemleveringer, forbrukerbehov og effektiv digital-dialog med kundene etter dagens og fremtidens krav. Vi skal hjelpe din nettbutikk med å tilfredsstille dine kunders ønsker og forventninger!
Logistikk for netthandel
Mattias Sturesson, Country Manager eCommerce in ColliCare
Call_Icon_round
Mattias Sturesson
Country Manager eCommerce
Send oss din e-postadresse hvis du vil vite mer om denne tjenesten.
E-mail*
Flyfrakt
Flyfrakt
Fly- og ekspresstjenester er den raskest voksende transportformen, i dagens handelstempo er andre typer transport ofte for langsom. Vi har et stort nettverk og leverer dør/dør tjenester - ta kontakt med oss!