logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

Netthandel logistikk

– fordrer et solid mottaks- og utsendelsesapparat!

Netthandel logistikk

– fordrer et solid mottaks- og utsendelsesapparat!

Ønsker du logistikk hjelp for din netthandel?

Driver du eller tenker du å drive netthandel mot det Skandinaviske markedet? Da kan vi hjelpe deg med et solid mottaks- og utsendelsesapparat!

Lager og 3pl lagertjenester 
Netthandel, spesielt ved digitale kampanjer, krever at varedistributøren kan snu seg fort for å gi god service og en god opplevelse for sluttkunde.
Vi tilpasser lagerdriften til ditt leveringsbehov, og tilbyr alle typer lagertjenester i sentrale områder i Skandinavia!


Internasjonale frakttjenester
Vi avtaler gjerne å hente varene på lageret ditt eller hos din leverandør i Europa, og har effektive tollrutiner for videre distribusjon.
Vi henter der du ønsker og leverer på avtalt sted!

Fortolling
Vi er gode på toll og har enkle fortollingsløsninger, hvilket er en forutsetning for sømløs fortolling og rask levering. Vi er oppdatert på de siste It-løsningene for fortollings administrasjon, som har flere toll alternativer for deg og din nettbutikk. 

Leverings alternativer
Vi leverer varene rett i postkassen, på døren eller kunden kan velge å hente i butikk. Vi tilbyr også levering på kveldstid dersom dine kunder fortrekker det, med SMS varsling i forkant.

Etter fortolling sendes varene til din kunde. Vi kan benytte en oppkravløsning, slik at mottageren må betale toll og moms før han får sine varer utlevert.

EDI
For et smidig operasjonelt samarbeid, har vi muligheter for oppkobling via EDI løsninger mot de aller fleste systemer – som igjen sikrer god kvalitet med mulighet for skanning ved alle knutepunkt.

Kundeservice
Netthandelskunder vil ha sine varer raskt levert samt forventer høy servicegrad! Dersom dine kunder har behov for råd og veiledning, står vårt profesjonelle kundeserviceteam til tjeneste.

Returer
Dersom din kunde allikevel ikke ønsker varen, tar vi imot returseddel og ordner returen.  Alle returer konsolideres hos oss, slik at du kun mottar en retur-sending til avtalt tidspunkt.

Vi tar gjerne en prat om hva fremtiden vil bringe og logistikkløsninger tilpasset deg og din nettbutikk!​

 
Leveringsalternativer

Del på sosiale medier:

Mattias Sturesson
Country Manager eCommerce and InStore
Send oss din e-postadresse hvis du vil vite mer om denne tjenesten.
E-mail*

Del på sosiale medier:

Flyfrakt
Flyfrakt
Fly- og ekspresstjenester er den raskest voksende transportformen, i dagens handelstempo er andre typer transport ofte for langsom. Vi har et stort nettverk og leverer dør/dør tjenester - ta kontakt med oss!