logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

Netthandel og hjemlevering

– handler om god logistikk

Netthandel og hjemlevering

– handler om god logistikk

Lager og 3pl lagertjenester 
Netthandel, spesielt ved digitale kampanjer, krever at varedistributøren kan snu seg fort for å gi god service og en god opplevelse for sluttkunde.
Vi tilpasser lagerdriften til ditt leveringsbehov, og tilbyr alle typer lagertjenester i sentrale områder i Skandinavia

Internasjonale frakttjenester
Vi avtaler gjerne å hente varene på lageret ditt eller hos din leverandør i Europa, og har effektive tollrutiner for videre distribusjon.
Vi henter der du ønsker og leverer på avtalt sted

Fortolling
Vi er gode på toll og har enkle fortollingsløsninger, hvilket er en forutsetning for sømløs fortolling og rask levering. Vi er oppdatert på de siste It-løsningene for fortollings administrasjon, som har flere toll alternativer for deg og din nettbutikk. 

Leverings alternativer
Vi leverer varene rett i postkassen, på døren eller kunden kan velge å hente i butikk. Vi tilbyr også levering på kveldstid dersom dine kunder fortrekker det, med SMS varsling i forkant.

Etter fortolling sendes varene til din kunde. Vi kan benytte en oppkravløsning, slik at mottageren må betale toll og moms før han får sine varer utlevert.

EDI
For et smidig operasjonelt samarbeid, har vi muligheter for oppkobling via EDI løsninger mot de aller fleste systemer – som igjen sikrer god kvalitet med mulighet for skanning ved alle knutepunkt.

Kundeservice
Netthandelskunder vil ha sine varer raskt levert samt forventer høy servicegrad! Dersom dine kunder har behov for råd og veiledning, står vårt profesjonelle kundeserviceteam til tjeneste.
 

Returer

Dersom din kunde allikevel ikke ønsker varen, tar vi imot returseddel og ordner returen.  Alle returer konsolideres hos oss, slik at du kun mottar en retur-sending til avtalt tidspunkt.

Vi tar gjerne en prat om hva fremtiden vil bringe og logistikkløsninger tilpasset deg og din nettbutikk
Mattias Sturesson, Country Manager eCommerce in ColliCare
Call_Icon_round
Mattias Sturesson
Country Manager eCommerce
Send oss din e-postadresse hvis du vil vite mer om denne tjenesten.
E-mail*