Veitransport og charterløsninger for spesielle oppdrag, med en moderne flåte inkludert spesialkjøretøy for krevende transportbehov. En detaljert forhåndsplanlegging i bunn sikrer gode leveranser.

Georg Skivik Moltu

Georg Skivik Moltu

Managing Director Projects & Special

Prisforespørsel og booking

Få et tilbud, eller book med en gang

Sammenlign

La oss sammenligne og finne den beste løsningen for ditt gods!

Vi tilbyr en store flåte av spesialkjøretøy som Jumbo semitrailere og Svanehals semitrailere, i tillegg til et stort antall kjøretøy med utstyr spesielt egnet for transport av tunge lastebiler som overskrider normale vektbegrensningsregler. I vår utstyrspakke inngår også spesialutstyr for lastebiler, samt små og store mobilkraner for lasting- og lossing av tung last.

"Sikkerhet først" er en ledesnor for oss og bransjen generelt, enten det gjelder olje & gass, energi eller infrastrukturprosjekter. Utfordre oss gjerne med å finne de gunstige løsningene når det gjelder planlegging, transportteknikk, risikovurdering, driftsmetode og dokumentasjon.

Du får one-stop-shop-løsninger som omfatter; inspeksjon på stedet, forhåndsplanlegging, transport, personell, samt en erfaren supercargo/projektledere på stedet.