logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

Våre tjenester

Bud & Ekspress
Bud & Ekspress
Trenger du rask levering med budbil eller varetaxi på Østlandet så ta kontakt med oss, vi tar alt fra små pakker og paller - til partigods.
Flyfrakt
Flyfrakt
Fly- og ekspresstjenester er den raskest voksende transportformen, i dagens handelstempo er andre typer transport ofte for langsom. Vi har et stort nettverk og leverer dør/dør tjenester - ta kontakt med oss!
Fortolling
Fortolling
Vi har spesialisert oss på fortolling med dedikerte ansatte, og har gode rutiner mot Tollvesenet. Vi kan hjelpe deg med din fortolling!
Lager
Lager
Trenger du profesjonelle lagertjenester? Langsiktig, kortsiktig eller en skreddersydd lagerløsning? Vi har et veldig godt lagerstyringsverktøy og jobber for å gi deg en smart og fleksibel lagringstjeneste.Ta kontakt for en prat i dag!
Netthandel
Netthandel
ColliCare hjelper din nettbutikk med hjemlevering, og har et solid mottaksapparat for dine forsendelser.
Sjøfrakt
Sjøfrakt
Vi tar sjøveien, og sørger for å få dine varer levert over hele verden. Du får tilgang til et stort nettverk med blant annet våre kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Nederland, Tyskland, Baltikum, Italia, Tyrkia, India og Kina samt agenter ved alle viktige knutepunkt. Ta kontakt med oss for god flyt på sjøfrakten!
Tog transport
Tog transport
Frakt med tog fra Italia eller kanskje Kina. Sende direkte med oss, ukentlige avganger - ta kontakt med oss for et både rimelig, smart og miljøvennlig fraktalternativ
Veitransport
Veitransport
Vi er gode på veitransport! ColliCare har egne spedisjonsavdelinger i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Nederland, Tyskland, Baltikum, Italia og Tyrkia, samt et stort partnernettverk i hele Europa, slik at vi kan tilby lokal kunnskap og tilstedeværelse. I Skandinavia tilbyr vi riksdekkende distribusjon, lagring og 3pl fra strategisk plasserte terminaler - ta kontakt med oss!