logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

Jobber sammen mot OL-gull

Publisert:  13. september 2017

Med OL-gull i siktet, fortsetter ColliCare og Tarjei Bø sitt samarbeid i to nye år.

4q1a2653 red
 


– Jeg er veldig glad for å fortsette avtalen. Jeg synes det er stort av ColliCare å fortsette når jeg har vært litt nede, og ikke hadde den beste fjorårssesongen.  Jeg føler at vi er litt på samme lag, og at vi sammen skal kjempe om OL-medaljer. Og skulle jeg vinne, så skal nok ColliCare få låne en medalje eller to til å ha hengende på kontoret en stund, sier Tarjei Bø.

Etter en fjorårssesong som var preget av mye sykdom og motgang, ser  formen til Tarjei Bø langt bedre ut nå, og stryningen er målrettet og klar i sesongoppkjøringen.

– Nå går det veldig bra! Etter en ganske kjedelig sesong i fjor, er jeg revansjesugen. Men jeg har vært nødt til å ha is i magen og bygge meg opp gradvis. Nå føler jeg at jeg begynner å nærme meg lillebror igjen, så det er kult for meg å henge med, men også kunne knuse han litt igjen, sier er smilende Tarjei Bø.

Sesongens store høydepunkt
Vinter-OL 2018 er de 23. olympiske vinterleker, og arrangeres fra 9. til 25. februar 2018 i byen Pyeongchang i Sør-Korea. Dette er sesongens store høydepunkt for alle vintersportutøvere, inkludert Tarjei Bø.

– OL er det største vi har. En OL-medalje henger litt høyere enn alt annet. Det er klart at det kribler ekstra i magen når jeg tenker på det. Jeg har drømmer som jeg ønsker å oppnå. Også vet jeg at jeg er god nok når jeg yter mitt beste, og at jeg er blant verdens beste skiskyttere når alt stemmer. Det gir mye motivasjon for å jobbe knallhardt, avslutter Bø.

Norges mest kjente
Tarjei Bø er en av Norges mest kjente og profilerte toppidrettsutøvere med en lang rekke nasjonale og internasjonale toppresultater å vise til som skiskytter.

– Tarjei er en fin utøver vil gjerne vil assosieres med. Han står for utholdenhet og hardt arbeid. ColliCare er et norsk selskap med sterke bånd til norsk kultur og idrettsglede. Skiskyting er jo en fantastisk morsom idrett med både fart og spenning. Vi gleder oss stort til å være på lag med Tarjei i kommende sesong, og selvsagt blir OL utrolig spennende, sier Camilla Skjervold, Chief Marketing Officer i ColliCare Logistics. 

Jobber sammen mot OL-gull
Share in social media: